Ha profikra van szükséged

Az ember manapság már egyre inkább ráébred arra, hogy a vállalkozások piaci környezete nem csak a vevők terén változik gyorsan és dinamikusan mostanság, hanem a működés tekintetében is, nem beszélve a versenyelőnyökről. A versenyelőny ugyanis régebben sokkal de sokkal másabb dolgokat és tulajdonságokat jelentett mint a mai napon, amikor bizony már az is számíthat versenyelőnynek, hogy ha valaki iszonyatosan hatékony és gördülékeny közös munkát tud folytatni egy-egy külső partnerrel, kifejezetten, hogy ha annak a tevékenysége fontos a vállalkozás tevékenységi körét tekintve.

Mire gondolok? Vegyük például a munkavédelmi feladatok ellátásának kötelezettségét. Azt gondolom, hogy még az építőipar területén is nagyon kevés olyan vállalkozás van még a mai napon is, aki erre a feladatra saját munkavállalót alkalmaz, hiszen általában az esetek nagy százalékában egy külső partner oldja meg ezeket a feladatokat, na de koránt sem mindegy, hogy milyen gördülékenységgel és hatékonysággal. Hiszen minél önállóbb és minél kevesebb vállalati jelenlétet és munkavégzést igényel ennek a feladatnak az ellátása, annál több idő és energia marad a menedzsmenti feladatok ellátásra és hát persze nem utolsó sorban az új vevők szerzésére, ami profitot termel.

Én tudom, hogy milyen érzés nem profi csapattal elvégeztetni ezt a feladatot, és azt is tudom, hogy mennyire sokat jelentett, amikor az activesafety csapata átvette a feladatok ellátását, és megkezdődött a közös munka. Fellélegzett a cég, és egyben hihetetlen szárnyra is kapott, hiszen sokkal több ideje maradt egy-egy munkavállalónak a feladatával foglalkozni a munkavédelmi koordinátor istápolása helyett. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy válassza a profikat, és egyben az Activesafety csapatát, hiszen hosszú távon mindenképpen versenyelőnyként fog szerepelni a vállalkozás életében ez a partnerség, nem beszélve arról, hogy valódi védelmet jelent a cég és a munkavállalók számára a velük való közös munka.